Om oss

0470 - 78 88 50

info@arlidssmide.se

Vi vill vara er partner genom hela projektet, för oss är resan till slutmålet lika viktig som slutmålet i sig.


Arlids Smide sedan 2002

 

Vi på Arlids Smide levererar helhetslösningar inom stål, betong och trä-konstruktioner. Vi hjälper kunden från projektering fram till slutmontage. 2002 startades bolaget med inriktning på konstsmide, 15 år senare levererar vi helhetslösningar på stomsystem i södra Sverige. Vi har varit med och byggt Alingsås sjukhus, Värnamo sjukhus, Degerhamn Vattenverk, Polishögskolan i Växjö, IKEA Fynd, fyravåningshus till OBOS, stomkomplettering till Växjö Energis 3:e panna och mycket mer. Vi på Arlids Smide levererar helhetslösningar inom stål, betong och trä-konstruktioner. Vi hjälper kunden från projektering fram till slutmontage. 2002 startades bolaget med inriktning på konstsmide, 15 år senare levererar vi helhetslösningar på stomsystem i södra Sverige. Vi har varit med och byggt Alingsås sjukhus, Värnamo sjukhus, Degerhamn Vattenverk, Polishögskolan i Växjö, IKEA Fynd, fyravåningshus till OBOS, stomkomplettering till Växjö Energis 3:e panna och mycket mer

 

Våra värderingar

 

Vi arbetar mycket med bra arbetsmiljö och bra förhållanden på våra arbetsplatser och mellan våra medarbetare. Det är viktigt för oss att våra medarbetare tycker det är roligt att gå till sitt jobb. Det är därför viktigt att våra arbetsplatser är trevliga och roliga att jobba på.

 

Vi arbetar även mycket med säkerhet, vi jobbar hårt för att våra medarbetare ska ha en så säker arbetsplats som möjligt. Vi arbetar ofta med tunga element och på höga höjder, därför jobbar vi säkert för att våra familjer ska få träffa oss varje kväll när arbetsdagen är slut. 

 

Vårat måtto

 

  • Komunikation
  • Trovärdighet
  • Proffsigt bemötande
  • Bra projektledning

Vi jobbar med

 

  • Säkerhet
  • Integritet
  • Kvalitet
  • Komunikation

 

Vi ser till att du får en bra upplevelse genom ditt projekt. Oavsett om det är stort eller litet.

 

Detta är våra medarbetare

Jonas Arlid

VD / Säljansvarig

 

Jonas är företagets grundare och idag säljare och ekonomiansvarig. Jonas är ansvarstagande och vill gärna hjälpa dig med priser och avtal.

 

Telefon: 0470 - 54 88 51

E-post: jonas@arlidssmide.se

 

Mattias Lindkvist

Verkstadsansvarig

 

Mattias är delägare och ansvarig för all tillverkning inom Arlids Smide. Han är en nogrann och lugn person med kvaliteten i fokus.

 

Telefon: 0470 - 54 88 52

E-post: mattias@arlidssmide.se

Anton Ringström

Projektledare

 

Anton är vår projektledare som alltid håller lugnet. Han är en stabil person som vill hjälpa dig genom hela projektet. 

 

Telefon: 0470 - 54 88 53

E-post: anton@arlidssmide.se

Vårt företag kommer vara din hjälp genom hela projektet

 

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med både priser och genomföranden av projekt. Vår personal är mån om att du ska få bra hjälp och ett bra bemötande.

Kontaktinformation

        0470 - 78 88 50

info@arlidssmide.se

Moränvägen 4, 352 45 Växjö